Algemene Periodieke Keuring

Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een apk-keuring bij Vakgarage Henk Jonker en u weet direct waar u aan toe bent. Onze Vakgarage in Warmenhuizen verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak met Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen.

 

Wat is een apk-keuring?

De apk (algemene periodieke keuring) is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, voldoet aan de milieunormen en op de juiste manier staat geregistreerd. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slWarmenhuizens een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld door Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen, blijft verstandig.

 

Gratis apk-keuring in Warmenhuizen?

Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder onderhoud nodig dan oudere auto’s. Daardoor kan de apk-keuring bij Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen vaak met de grote beurt worden gecombineerd. Bij onze Vakgarage in Warmenhuizen is zo’n combinatie extra aantrekkelijk. Bij een grote beurt door Vakgarage Henk Jonker voeren wij de apk-keuring namelijk gratis voor u uit. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd!

 

Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen: uw apk-specialist!

Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen staat voor een vakkundige en betrouwbare apk-keuring. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een apk-goedkeuring te verkrijgen!

 

Bent u op zoek naar een specialist voor uw APK keuring in de buurt van Warmenhuizen, Tuitjehorn, Schoorl, Schagen, Dirkshorn, Bergen of omstreken? Dan bent u bij Vakgarage Henk Jonker aan het juiste adres! Plan direct online uw afspraak in of kom bij ons langs.

Op zoek naar een occasion!Afspraak plannenSchadeherstel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.