Winterbanden in Warmenhuizen? Kies Vakgarage Henk Jonker!

Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7 graden Celsius meer grip, betere wegligging en een kortere remweg dan reguliere banden. In veel Europese landen zijn winterbanden in de winter zelfs verplicht! Het is daarom veilig om vanaf november t/m maart met winterbanden te rijden. Zelf geen plek voor de opslag van uw zomerbanden? Ook dat regelt Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen voor u! 

 

Winterbanden in het buitenland

Gaat u wel eens naar het buitenland? Dan adviseert Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen om geen onnodig risico te nemen en te kiezen voor winterbanden. In veel (Europese) landen is het gebruik van winterbanden namelijk verplicht gedurende de wintermaanden. U kunt in grote problemen komen wanneer u in de wintermaanden met zomerbanden rijdt en vervolgens een ongeluk krijgt of veroorzaakt. Laat u adviseren door onze vakspecialisten in Warmenhuizen. 

 

Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen adviseert merkonafhankelijk

Vakgarage Henk Jonker is een merkonafhankelijke bandenspecialist gespecialiseerd in high performance banden. In Warmenhuizen vindt u daarom een buitengewoon breed assortiment aan winterbanden van hoge kwaliteit. Vakgarage Henk Jonker heeft niet alleen winterbanden voor personenauto's, maar ook voor 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens. 

 

Uw Vakgarage in Warmenhuizen: specialist in winterbanden

Banden moeten volgens Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip. Kies voor veiligheid en laat u door Vakgarage Henk Jonker merkonafhankelijk adviseren over de juiste winterbanden. Veilig de weg op met Vakgarage! 

 

Bent u op zoek naar winterbanden of de opslag van uw andere banden voor uw auto in de buurt van Tuitjehorn, Schoorl, Schagen, Dirkshorn, Bergen of omstreken? Dan bent u bij Vakgarage Henk Jonker aan het juiste adres! Plan direct online uw afspraak in of kom bij ons langs.

Op zoek naar een occasion!Afspraak plannenSchadeherstel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.