Betrouwbare zomerbanden in Warmenhuizen? Vakgarage Henk Jonker!

Zomerbanden zijn een goede keuze bij temperaturen hoger dan 7 graden Celcius. Door de lagere rolweerstand bespaart u op brandstof. Vakgarage Henk Jonker adviseert om van april t/m oktober met zomerbanden te rijden. Uw winterbanden kunnen in de tussentijd veilig bij uw Vakgarage in Warmenhuizen worden opgeslagen. 

 

Wat zijn zomerbanden?

Zomerbanden werden vroeger ook wel 'reguliere' banden genoemd. Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen adviseert om af te wisselen tussen zomerbanden en winterbanden. De rolweerstand van zomerbanden is minder, waardoor u brandstof bespaart. Daarnaast zorgt u er automatisch voor dat uw winterbanden minder snel slijten. Kom gerust eens langs in Warmenhuizen waar de specialisten van Vakgarage Henk Jonker u nog meer over zomerbanden kunnen vertellen. 

 

Wanneer is het tijd voor zomerbanden?

Zomerbanden zijn het meest effectief bij temperaturen hoger dan 7 graden Celcius. Is het kouder, dan adviseert Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen om te wisselen naar winterbanden. In de praktijk betekent dit dat u met zomerbanden kunt rijden van april t/m oktober. Twijfelt u over het juiste omwisselmoment? De bandenspecialisten van Vakgarage Henk Jonker adviseren u graag. 

 

Vakgarage Henk Jonker: specialist in zomerbanden

Benieuwd naar de mogelijkheden? De bandenspecialisten van Vakgarage Henk Jonker vertellen u graag meer over ons assortiment aan zomerbanden en de bijbehorende prijzen. Kom gewoon een keertje langs in Warmenhuizen. Uiteraard bent u ook welkom bij uw Vakgarage in Warmenhuizen voor onderhoud aan uw banden. 

 

Bent u op zoek naar zomererbanden of de opslag van uw andere banden voor uw auto in de buurt van Tuitjehorn, Schoorl, Schagen, Dirkshorn, Bergen of omstreken? Dan bent u bij Vakgarage Henk Jonker aan het juiste adres! Plan direct online uw afspraak in of kom bij ons langs.

Op zoek naar een occasion!Afspraak plannenSchadeherstel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.