Uw accu vervangen in Warmenhuizen? Kies Vakgarage Henk Jonker!

Hoe goed of hoe duur uw auto ook is: een accu heeft een beperkte levensduur. Na enkele jaren is de accu 'op' en is hij aan vervanging toe. Door uw accu regelmatig te laten controleren, voorkomt u dat u met pech aan de kant van de weg komt te staan. Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen is specialist in accucontrole en het vervangen van de accu als dat nodig is. 

 

Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen controleert uw accu

De accu staat al jaren met stip op nummer 1 bij pech onderweg. Verreweg de meeste accu's worden pas vervangen wanneer ze definitief zijn uitgevallen. Dit moment komt natuurlijk altijd ongelegen! Voorkom pech met een gratis accucontrole door Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen. Zo weet u altijd of uw accu nog voldoende kracht heeft. 

 

Tijd om uw accu te vervangen?

In de accu zit energie opgeslagen die nodig is voor het laten werken van de startmotor. Met een lege accu werkt de startmotor niet en kunt u niet autorijden. De ervaring van Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen is dat een accu van een auto gemiddeld zo'n vier tot vijf jaar meegaat. Bij koud weer heeft de accu het een stuk moeilijker. Daarom gaan de meeste accu's stuk gedurende de winter. Het is daarom verstandig om uw accu regelmatig te laten controleren bij uw Vakgarage in Warmenhuizen. 

 

Betrouwbaar uw accu controleren en vervangen

Voorkom onnodige autopech: laat uw accu regelmatig controleren door Vakgarage Henk Jonker. Als het nodig is, zullen wij u adviseren om de accu te laten vervangen, zodat u altijd met voldoende kracht de weg op kunt. Wij ontvangen u graag in Warmenhuizen! 

Op zoek naar een occasion!Afspraak plannenSchadeherstel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.