Aircocheck

Veel auto’s en bedrijfswagens hebben een airco, zodat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt autorijden. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Zelfs een goedwerkende airco verliest tot 10% koudemiddel per jaar. Te weinig koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen: een dure reparatie! Laat uw airco daarom regelmatig controleren door Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen.

 

Waarom aircoservice van Vakgarage Henk Jonker?

De aircospecialisten van Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. Uw Vakgarage in Warmenhuizen heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen.  

 

Aircoservice in Warmenhuizen: opties

Weten of uw airco nog goed werkt? Kom dan langs bij Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Met een Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen. Met Airco Fresh wordt uw airco gereinigd van bacteriën en schimmels en voorzien van een frisse geur. Vakgarage Henk Jonker adviseert een jaarlijkse controle en eens per twee jaar een servicebeurt voor uw airco.

 

Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen voor uw airco!

Een goedwerkende airco in uw auto maakt autorijden comfortabel én veiliger. Met een prettige temperatuur kunt u zich immers beter concentreren. Met de AircoCheck en servicebeurten van Vakgarage Henk Jonker in Warmenhuizen blijft uw airco goed werken en uw autorit aangenaam. 

Op zoek naar een occasion!Afspraak plannenSchadeherstel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.